БългарскиEnglish

Фирма ТОП ДИАГНОСТИКА ООД

За нас

Ние сме ТОП-ДИАГНОСТИКА ООД ! Занимаваме се с in-vitro диагностика, продукти и услуги. За 29 години сме натрупали много опит и сме намерили множество практични решения за много от клиничните лаборатории в България. Запознайте се с нас!

ВИЗИЯ

TOP-DIAGNOSTICS е лидер на българския пазар с 29-годишен опит в този бранш. Удовлетвореността на клиентите са основа на нашия успех, която постигаме чрез персоналното ни отношение, грижа и връзка с всеки един от тях. Инвестираме в развитието на персонала, поддържаме надеждни отношения с партньорите и доставчиците, за да запазим качеството на предлаганите от нас услуги – осигуряваме висококачествена апаратура и консумативи в зададено от Вас време, поддържаме добро състояние чрез сервиз според Вашите желания.

МИСИЯ

TOP-DIAGNOSTICS представя водещи световни компании на Медицинска апаратура и консумативи в България. Основна цел на фирмата е да предлага само висококачествени продукти и сервиз чрез постоянно обновяване на техниката, чести обучения на персонала, отлична логистика и доставки, налична стока в склад с подходящи условия. Стремим се към непрестанно подобряване на връзката с клиента и неговото обслужване, вследствие на което постигане на по-добро диагностициране и лечение на пациента.

Фирма ТОП ДИАГНОСТИКА ООД
се състои от два отдела:
Търговско – Маркетингов и Сервизен отдел.

РЪКОВОДЕН СЪСТАВ:

Бранимира Момчилова
УПРАВИТЕЛ
Магистър Финанси,  УНСС-София
Tzvetkova@topdia.eu

Д-р Любомир Момчилов
УПРАВИТЕЛ
Специалност Медицина, МУ-София
Momchilov@topdia.eu