БългарскиEnglish

Високочувствителен бърз антигенен тест Virusee за COVID-19

Virusee SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold)

Производител фирма Genobio Pharmaceutical Co., Ltd, одобрена и налична в списъка на Европейския съюз и Министерството на здравеопазването.

Предназначение:

 • Бързият антигенен тест за SARS-CoV-2 (колоидно злато) е метод с колоидно злато, предвиден за качествена детекция на антигени на SARS-CoV-2 нуклеокапсиден протеин в слюнка, назофаренгиална и орофаренгиална натривка от лица.
 • Всяка опаковка съдържа всичко необходимо за извършване на тестовете.
 • Всеки тест разполага с отделен дилуент.
 • Налични сертификати за качество и CE марка.

Принцип:

Бързият антигенен тест за SARS-CoV-2 (колоидно злато) е метод с колоидно злато, базиран на принципа на двоен сандвич с антитела. Създаден е за детекция на антигени на SARS-CoV-2 нуклеокапсиден протеин в слюнка, назофаренгиална и орофаренгиална натривка от лица, които са суспектни за SARS-CoV-2 зараза. По време на тестване, пробата мигрира нагоре при капилярно действие. SARSCoV-2 антигените, ако има в пробата, ще се свържат към формирания имунен анти-SARS-CoV-2 нуклеокапсиден протеин моноклонално антитялоколоидално злато комплекс, след това имунният комплекс се хваща за мембраната с предварително покрито SARS-CoV-2 нуклеокапсиден протеин моноклонално антитяло върху Т-линията и ще се появи видима цветна линия в зоната на теста, показваща положителен резултат. При липса на SARS-CoV-2 антигени, няма да има цветна линия в зоната на теста, което сочи отрицателен резултат. За контрол на процедурата, цветна линия винаги ще се показва в зоната за контрол, сочеща, че е използван правилен обем проба и има залепване за мембраната.

Характеристики и предимства:

 • Пробата може да се вземе от устата/гърлото, от носа или от слюнка;
 • Бързи резултати веднага след 15 минути;
 • Улеснява бързо решенията за лечение на пациента;
 • Лесна, спестяваща време процедура;
 • Малки проби, само три капки от разтвора (приблизително 80uL) с пробата;
 • Осигурени всички необходими реактиви и консумативи;
 • Висока чувствителност и специфичност;

Предлагат се в кутия от 1 тест, като всяка кутия съдържа: 1 касетка, 1 ампула с буфер, 1 капкомер, 1 стерилен назофарингеален и орофарингеален тампон, 1 торбичка за събиране на проби от слюнка, инструкция за употреба на български и английски език.

Забележка: Както при всички диагностични тестове, окончателната клинична диагноза не трябва да се основава на резултата от единичен тест, а трябва да се поставя от лекар само след като всички клинични и лабораторни резултати са оценени.

Запитване

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!